Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA MobilePay Apple Pay Google Pay

Et lille fif - mere trækkraft - længere køretid.

Et lille fif - mere trækkraft - længere køretid.

Et lille fif - mere trækkraft - længere køretid.

PS. Det giver generelt en del ekstra trækkraft, at sætte et ekstra batteri i parallel med det eksisterende. Det vil sige ,hvis du f. eks har en 12 volts bil med 2 stk. 6volt 12 AH batterier, som jo sidder i serie for at komme op på 12volt, kan du forbinde yderligere 2 i parallel, hvilket gør at bilen i terræn der gives modstand, f. eks højt græs, vil kunne opretholde effekten i motoren betydelig bedre, og dermed trække bedre. Det er selvfølgelig en opgave at få placeret de ekstra batterier, men det er faktisk også det eneste "problem". Evt. kan man konstruere en lille kasse til den og evt. montere denne bag på eller underneden på bilen. På nogle af bilerne er der faktisk plads under siderne til ekstra batterier.
Er der tale om en 6 volt bil, forbinder du det ekstra 6 volt batteri med det gamle med plus til plus og minus til minus. Skal eventuelt loddes eller også kan du købe specielle fordeler-ledningssko hos en biltilbehørs forhandler.

Er der tale om 12 volt, fører du en ledning fra det nye batteries ene plus pol til den ene plus pol på en af de "gamle" batteri, og fra den ene minus pol det nye batterie til den ene minus pol på en af de"gamle" batterier, hvorefter du har fordoblet køretiden og fået en del ekstra power.( Du skal forsat lade de enkelte batterier op + du skal renge med lidt ekstra udgifter på diverse dele som blive slidt hurtigere).


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar