Dankort + VISA/Dankort Mastercard VISA MobilePay Apple Pay Google PayIF THERE IS NO BAR CODE ATTACHED YOUR COMPLAINT, IT WILL BE DELETED. It is not us who demand it, but Peg Perego

ER DER INGEN STREGKODE VEDHÆFTET DIN REKLAMATION, BLIVER DEN SLETTET. Det er ikke os der kræver den, men Peg Perego

Transport skader fra forhandler og til kunde, dækkes ikke af Peg Perego.
Transport damage from the dealer to your customer, is not covered by Peg Perego


Have you sold a Peg Perego electric car bought from MAKI in Denmark, Sweden or Norway and want to create a complaint case. The third-party dealer must contact the dealer from whom they purchased the item. The registered dealer will then create a case with us.


Har du solgt en Peg Perego elbil købt via MAKI i Danmark, Sverige eller Norge og ønsker at oprette en reklamations sag. Tredjeparts forhandler skal kontakte den forhandler de har købt varen hos, Den registreret forhandler opretter så en sag hos os..


Danmark :Der er 24 måneders reklamationsret på alle elbiler når de bruges i privat regi (ikke kommercielt). På batterier og gearboxe og hjul dog kun 6 måneder, da batteriets og gearboxen og hjulets levetid er afhængig af  den korrekt behandling.

Vi skal bruge en stregkode der sidder på elbilen og en kvittering. Når du har udfyldt diverse felter og sendt den til vores system så opretter vi en sag. Vi bestræber os på at alle reklamationer behandles senest næst kommende hverdag. Ønskes en vare sendt direkte til kunden, vender vi ikke tilbage med et svar til forhandleren. Når i har oprettet en ny sag via vores shop. Så er den modtaget og i kan afslutte sagen hos jer. Vi takker på forhånd for denne forståelse

Sverige:Det finns 36 månaders garanti på alla elbilar när de används privat (icke-kommersiellt). På batterier och växellådor och hjul, dock bara 6 månader, eftersom batteri och växellåda och hjulets livslängd beror på korrekt behandling.

Vi behöver en streckkod på elbilen och ett kvitto. När du har fyllt i olika fält och skickat det till vårt system skapar vi ett ärende. Vi strävar efter att alla klagomål behandlas senast nästa arbetsdag. Om du vill att en vara skickas direkt till kunden, returnerar vi inte med svar till återförsäljaren. När du väl har skapat ett nytt ärende via vår butik. Då tas det emot och du kan avsluta ärendet med dig. Vi tackar på förhand för denna förståelse

Norge:Reklamasjonsrett Det følger reklamasjonsrett etter kjøpsloven/forbrukerkjøpsloven for alle Peg Perego Elbiler. Det er minimum 2 års reklamasjonsrett på de fleste varer. For gjenstander som er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen 5 år. Viktig informasjon Batteriene må vedlikeholdes ordentlig for å vare lenge. Derfor må den lades minst en gang hver måned. Det er vanlig slitasje på forskjellige deler, som girkasse / motor og bakhjul og batterier. disse dekkes ikke av den norske garantien. der opprettholder vi standarden som kalles 6 måneders 100% garanti på disse. Siden riktig behandling er viktig for levetiden til disse delene

Vi trenger strekkode på elbilen og kvittering. Når du har fylt ut forskjellige felt og sendt det til systemet vårt, oppretter vi en sak. Vi streber etter at alle klager blir behandlet senest neste virkedag. Hvis du vil ha en vare sendt direkte til kunden, kommer vi ikke tilbake med svar til forhandleren. Når du har opprettet en ny sak via butikken vår. Så er den mottatt og du kan avslutte saken med deg. Vi takker på forhånd for denne forståelsenPeg Perego elbiler købt uden for omtalte lande opretter vi ikke reklamations sager på. Der skal du kontakte det land hvor den er købt.


Peg Perego electric cars purchased outside the mentioned countries, we do not create complaints cases on. There you must contact the country where it was purchased.

Ønsker i som forhandler at lærer lidt om hvordan en Peg Perego elbil fungere er i velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Der er også mulighed for at læse lidt om typiske \\\"fejl\\\" under Tips & Tricks menuen som ligger i toppen af siden.